Alles over je huidtype

Zoals je weet, kan huid ingedeeld worden in verschillende types. Vet, gemengd, droog en gevoelig. Dit is uiteraard niet vast. In je pubertijd heb je meer last van hormonen en de talgkliertjes produceren dan ook op volle toeren. Puistjes horen dan ook erbij. Wat helpt om een puistje te onderdrukken is gebruik te maken van Skin Icing. Op deze manier droogt het puistje sneller op, en heb je er ook geen last van. 

Weet je niet of je een gevoelige huid hebt? Dan is deze checklist wel interessant voor jou. Reageert jouw huid geïrriteerd op parfum? Kan je huid niet zo goed tegen geurstoffen en alsook kleurstoffen? Dan is de kans groot dat je last hebt van een gevoelige huid. 

 

Heb je het gevoel dat je huid de laatste tijd veel last heeft van dofheid, droogheid? Zorg dan eerst en vooral dat je voldoende water drinkt. 1.5 water is geen optie, maar essentieel. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede hydraterende crème te gebruiken. Gebruik een goede dag, en nachtcrème. 
Daarnaast is het ook essentieel om op je voeding te letten. Vitamine E en C zijn vitamines die je zeker moet moet hebben voor een stralende huid. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd