FAQ

COCO© Skin Icing

Bij bestelling ontvang je de COCO. Dit is de cube. Je dient zelf hier water in toe te voegen. Bij eerste gebruik, raden we het aan om de COCO alleen met water toe te voegen. Voor de andere keren kan je komkommer, Aloë Vera of rozenwater bij toevoegen. Zo kan je achteraf zien wat het beste bij jouw huid past.
Neen, zeker niet. De COCO is een duurzaam beautytool. Je dient de COCO maar één keer aan te kopen en na het gebruik kan je de COCO-skin Icing steeds hervullen en hergebruiken.
Bovenaan op de COCO is er een gaatje, via dat gaatje dien je de COCO te vullen met water. Vervolgens zet je de COCO voor minimum 4u in de vriezer. Langer is altijd aangeraden. Verkies je de beautytool te vullen met komkommer of iets anders, dan doe je de COCO eerst open en voeg je de komkommer of iets anders naar keuze erbij. Daarna sluit je de COCO en vul je het met water. Vervolgens zet je het voor minimum 4u in de vriezer. Lees ook zeker de recepten op de website voor andere toevoegingen.
Eerst reinig je gezicht met water. Vervolgens maak je gebruik van een lotion om je gezicht goed te reinigen. Daarna gebruik jij je COCO-skin icing. Je masseert het max 30 sec op je huid, op eenzelfde plaats. We raden aan om de beautytool, met het dopje eraf, voor drie sec onder de kraan te houden. Daarna kan je het gebruiken op je gezicht. Je kan ook een doekje over het ijs houden, mocht je een zeer gevoelige huid hebben. Hier kan je steeds zelf in kiezen. Na het gebruik van de skin icing, verzorg je je huid met een moisturizer voor een gewenst effect.
Als je de beautytool 1x per dag gebruikt, dan is dit meer dan voldoende. Verder is het erg belangrijk om consistent te zijn met het gebruik. Voeg de COCO toe aan je gezichtsverzorging routine voor een mooi resultaat op langer termijn. Je kan zelf kiezen of je het 's ochtends of 's avonds gebruikt.
Nee, wanneer Skin Icing wordt toegepast zoals hierboven omschreven, heeft het geen schadelijk effect. Uiteraard is elk huidtype anders, en kunnen we dit niet garanderen voor iedereen. Wel kan er met zekerheid gezegd worden, dat de voorgaande klanten zeer tevreden zijn over de beautytool. Lees zeker de reviews op de website en op onze Instagram pagina coldcontour.

Bestelling & levering

Na jouw bestelling krijg je een bestelbevestiging in je mailbox. Dit wilt zeggen dat we je bestelling succesvol hebben ontvangen en je bestelling in orde gaan maken.
COCO werkt samen met MyParcel. Er wordt alles aan gedaan om de pakketten binnen een termijn van drie dagen te verzenden voor een levering in België. Voor internationale leveringen geldt een termijn van 3 tot 6 dagen volgens de bestemmingen. Tenslotte geldt er de regel voor 18u besteld, wordt het die zelfde dag nog verzonden.
Bpost PostNL DPDgroup
Paypal Bankcontact Creditcard
Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering een retour te melden, met opgave van reden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Je kan ons steeds benaderen via onze Instagram pagina Coldcontour. Vragen worden binnen 24u behandeld. Je kan ons ook via het onderstaande formulier ons contacteren.